Flag_of_Norway

Fri frakt, sendes fra lager i Norge

Icon/Credit-card_Blue

 Garantert lave priser

Retur av varer

Returrett, angrerett og reklamasjon

 

Returrett

Når du handler hos Lensit har du 90 dagers full returrett dersom produktesken er i uåpnet, original innpakning og uskadet. Lensit vil følge forbrukerklageutvalgets avgjørelser ved en eventuell tvist.
Legg ved kjøpers personopplysninger, samt grunnen til returen. Er returen godkjent vil vi refundere deg ditt beløp. Kontakt kundeservice på tlf 788 96 888 eller kundeservice@lensit.no om du har spørsmål.

Angrerett

Hvis du som kunde angrer på kjøpet, har du rett til å få tilbakebetalt hele kjøpsbeløpet i henhold til angrerettloven. Du må gi oss beskjed om at du ønsker å benytte deg av angreretten senest 14 dager etter at du har mottatt varen. Varene skal sendes tilbake forsvarlig innpakket. Du må selv betale for frakten ved retur av varer. Har vi mot formodning sendt deg feil vare, betaler vi selvfølgelig frakten.

 

Angrefrist-skjema kan du laste ned HER.

 

Reklamasjon

Lensit erstatter alltid produktet med en ny tilsvarende vare i enhver reklamasjon som kan anses som produksjonsfeil. Varen skal alltid returneres Lensit (kostnadsfritt) for å videresendes til produsenten for vurdering. Lensit gir en garanti i henhold til de lovbestemte rettigheter i Norsk lov og ingen erstatning for den allmenne reklamasjonsretten. Alle garantier gjelder i Norge. Kontakt kundeservice på tlf. 788 96 888 eller kundeservice@lensit.no for instruksjoner.

Returadresse:
Lensit.no AS
Postboks 2054 Raglamyr
5504 Haugesund