Flag_of_Norway

Lynrask levering, sendes fra lager i Norge

Icon/Credit-card_Blue

 Garantert lave priser

Våre kjøpevilkår

Våre kjøpevilkår

 

 1. Allment

Ved bestilling av produkter fra Lensit.no gjelder følgende villkår.

 

 • Leverandører

Lensit.no AS

Stølsmyr 22

5542 Karmsund

 

 • Kontakt

Kundeservice nås på telefon 788 96 888 eller e-post kundeservice@lensit.no på ukedager mellom kl. 09.00 til 15.30. Vi setter stor pris på å ha deg som kunde, så nøl ikke med å ta kontakt hvis det er noe du lurer på!

 

 1. Betingelser for kjøp på Lensit.no

 

Viktig: Vi leverer ikke til Svalbard eller utland.

Angrefrist-skjema kan du laste ned HER.

Lensit.no følger Norsk kjøpslovgivning som sin hovedbetingelse.

 

Alle priser som oppgis er inkl mva og i NOK (norske kroner). Det kommer ingen toll, andre avgifter eller gebyrer i tillegg. Vi tar også forbehold om feilprising, i slike tilfeller vil ordren bli kansellert og kunden varslet.

 

Leveringstider som oppgis er basert på at ordre mottas senest kl. 15.00, ved bestilling senere enn oppgitt tidspunkt må det beregnes ytterligere en dags leveringstid. 90% av alle bestillinger som kommer inn før kl. 15.00 sendes samme dag. Linsene sendes rett hjem til deg, så sant pakken får plass i postkassen.

 

Evt. ettersøking av forsendelser som ikke er mottatt iverksettes 24 timer etter oppgitt leveringstid er passert.

 

Hos oss får du 90 dagers full returrett om linsene returneres uåpnet og uskadd. Legg ved ordrenummer, navn, samt grunnen til returen og oppgi om varen skal byttes eller om pengene ønskes tilbakebetalt. Du må selv betale for returen ved retur av varer. Men skulle vi sendt deg feil vare betaler vi selvfølgelig returen.

 

Vi forbeholder oss retten til å sende en 90-pakning i stedet for 3x30-pakning. Vi gjør og oppmerksom på at enkelte ordrer som leveres fra ulike leverandører kan bli splittet og levert i ulike pakker, og komme fram på ulik tid.

 

Bestilling, bruk og håndtering av linser skal skje i samråd med offentlig godkjent optiker.

 

Vi forbeholder oss retten til å kansellere din bestilling eller del av denne, dersom rabattkode misbrukes. En rabattkode kan kun brukes en gang i en periode på 14 dager.

 

Ved betaling med faktura må man være over 18 år, ved betaling med kort (debit) må man være over 15 år.

 

 1. Tilbud

I kassen ved utsjekk kan du velge om du ønsker å ta del i våre eksklusive tilbud. Disse tilbudene kan komme i ulike kanaler, for eksempel på E-post eller SMS. Du kan når som helst velge å avregistrere deg fra slike utsendelser i den respektive kanalen.

 

 1. Ordrebekreftelse

Etter betalingen er utført får du innen 15 minutter tilsendt en ordrebekreftelse pr. mail, bekreftelsen er en dokumentasjon på angitt bestilling og utført betaling.

 

 1. Betaling

Lensit tilbyr betaling via kort, faktura og delbetaling.

Lensit har valgt å la Klarna håndtere samtlige betalingsmåter. Her finner du Klarnas fullstendigevilkår.

Noter: Du velger betalingsmåte etter at du har fylt i din informasjon på kassasiden og trykker på «Fullfør kjøp»-knappen.

 

 • Kort

Lensit tilbyr sikre kortbetalinger og oppfyller kravene for PCI-DSS (en obligatorisk datasikkerhetsstandard for å håndtere kortinformasjon, tatt fram av MasterCard og Visa). All informasjon overføres med SSL-kryptering (i uleselig form) noe som gjør at ingen tredjepart kan få tilgang til din informasjon. Betalingen er videre beskyttet av 3D Secure, en sikkerhetsstandard fra Visa. Lensit har ikke tilgang til noen informasjon vedrørende ditt kort eller bank. Ingen ekstra avgift utgår ved kortbetaling.

 

 • Faktura

Fakturaen sendes via e-post og skal betales innen 14 dager. Ved for sen innbetaling utgår en påminnelsesavgift på 64 NOK samt forsinkelsesrente på 22.00 %. Ved kjøpetilfellet utføres en kredittkontroll og i visse tilfeller utføres en kredittopplysning. Du vil få en kopi på kredittopplysningen via post. Leveransen skjer bare til den adressen som er oppført i folkeregisteret. Ingen administrasjons- eller fakturagebyr tilkommer.

 

 • Delbetaling

Vi sender din ordre direkte og du velger hver måned hvor mye du vil betale av på ditt beløp. Du betaler minst 95 NOK/måned eller 1/24 av totalbeløpet. Du kan alltid velge å betale av hele beløpet på én gang. Alle delbetalingskjøp samles på en smidig månedsfaktura. Betaling skjer alltid den siste dagen i hver måned. Betalingen skjer via Klarnas tjeneste Klarna-konto. Rente og gebyrer utgår. Les fullstendige kontovilkår her.

 

Lensit.no AS står ansvarlig for alle transaksjoner som gjennomføres via www.lensit.no.

 

 1. Reservasjon for endringer

Vi reserverer oss for eventuelle prisendringer, sluttsalg, trykkfeil, feil på produktbilder og/eller feilaktig informasjon forårsaket av teknisk eller menneskelig feil. Vi forbeholder oss retten til å endre priser og kjøpevillkår

 

 1. Returrett

Når du handler hos Lensit har du 90 dagers full returrett dersom produktesken er i uåpnet original innpakning og ikke skadet. Legg ved kjøpers personopplysninger, samt grunnen til returen og oppgi om varen skal byttes eller om pengene ønskes tilbakebetalt. Kontakt kundeservice på tlf. 788 96 888 eller kundeservice@lensit.no om du har spørsmål.

 1. Angrerett

Hvis du som kunde gjør en heving av kjøpet har du rett til å få tilbakebetalt hele kjøpsbeløpet innen 14 dager. Regelen gjelder fra den dag Lensit.no mottok henvendelsen. Varene skal sendes tilbake forsvarlig innpakket. Du må selv betale for frakten ved retur av varer. Men skulle vi sendt deg feil vare betaler vi selvfølgelig frakten.

 

 1. Tilbakebetaling av returnert vare

Ved godkjent og mottatt retur betaler vi innen 10 dager tilbake alle betalinger vi har fått fra deg, blant annet også eventuelle leveransekostnader (fra oss til deg). Returfrakten betaler du. Tilbakebetaling gjøres ved fakturabetaling i første hånd til oppgitt personlig bankkonto. Ved kortbetaling overføres pengene tilbake til det kort (det vil si til den konto som er koblet til kortet) som du utførte kjøpet med.

 

 1. Reklamasjon

Lensit erstatter alltid kunden med en ny tilsvarende vare i enhver reklamasjon som kan anses som produksjonsfeil. Varen skal alltid returneres Lensit (kostnadsfritt) for å videresendes til produsenten for vurdering.

Kontakt kundeservice på tlf. 788 96 888 eller kundeservice@lensit.no for instruksjoner.

 

Returadresse:

Lensit.no AS

Stølsmyr 22

5542 Karmsund

 

 1. Prisgaranti

Finner du billigere linser på nett betaler vi tilbake mellomlegget. Alle våre priser er inkl. moms og det tilkommer ingen toll eller andre avgifter. Tenk på dette om du sammenligner våre priser med andre leverandører. Prisgarantien baseres på vår laveste pris, dvs. ved kjøp av 4 esker.

Dersom du finner tilsvarende originallinser som vi leverer til en lavere pris fra andre norske leverandører, ber vi deg ta kontakt med oss via e-post: kundeservice@lensit.no eller gjennom å ringe vår kundeservice på tlf. 788 96 888 (hverdager 09:00 - 15:30, lunch-stengt mellom 11:00 - 11:30) før du bestiller. Angi linsetype, parameter (styrke, basiskurve m.m.), pris, fraktkostnad, leverandørens navn, link til produktet og organisasjonsnummer. Denne informasjonen finner du på leverandørens hjemmeside eller via www.brreg.no

 

Garantien gjelder ikke dersom konkurrentene gjennomfører tilfeldige kampanjer, andre tidsbegrensede markedsføringskampanjer eller ikke har norsk organisasjonsnummer. Vi forutsetter at prisene som sammenlignes er inkludert moms, og at det ikke tilkommer toll eller andre avgifter. Samt at fraktkostnaden også er medregnet i sammenligningen.

 

 1. Gyldig resept fra optiker/lege

For å bestille kontaktlinser hos Lensit kreves det at du har en gyldig linseseddel fra legitimert optiker eller lege som viser hvilket produkt du skal bruke. Du bekrefter dette i forbindelse med bestillingen. Du bekrefter også at du forstår at bruk av linser uten gyldig, oppdatert linseseddel kan forårsake skader på øynene. Linseseddelen bør ikke være eldre enn 12 måneder.

 

Øynene er følsomme og bruk av linser uten optikers anbefalinger og retningslinjer kan forårsake skader på øynene. Det er viktig at du bruker riktig type kontaktlinser, siden øynene kan forandre seg over tid. Vi anbefaler at du derfor sjekker øynene hos en optiker/ øyelege hvert år - og kontrollerer at du hele tiden bruker riktig type linser for dine øyne. Om du opplever problemer med øynene må du avbryte linsebruken umiddelbart og rådføre deg med optikeren din eller lege. Det er viktig for både deg og oss at du regelmessig sjekker øynene og synet.

 

 1. Sekretess, sikkerhet og personlig informasjon

Vi etterlever de regler som spesifiseres i personopplysningsloven. Ved kjøp gir du samtykke til at vi lagrer dine personopplysninger. Lensit bruker bare dine personopplysninger for å fullføre våre forpliktelser og kommunikasjon med deg og garanterer at vi ikke vil selge opplysningene til tredje part. Ved en bestilling oppgir du personopplysninger, som navn, adresse, personnummer, e-postadresse, telefonnummer og passord (valgfritt). Ved betaling av faktura lagres også fødselsdato. Vi er dessuten pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering, slik at denne historikken ikke kan slettes.

Personopplysningsloven gir deg rett til å ta del av den informasjon vi har registrert om deg og om informasjonen er feilaktig, ufullstendig eller irrelevant kan du kreve at informasjonen skal rettes til eller tas bort.

 

 1. Bedrageriforsøk

Alle forsøk til bedrageri meldes til politie

 

 1. Aldersgrense ved bestilling

Minimumalder for å handle på Lensit.no er 16 år. For personer under 16 år får bestilling skje bare via foreldres (eller verges) godkjenning. Bestillingen skal da være gjort i forelderens (vergens) eget navn og i følge den mindreåriges ordinasjon/resept fra optiker eller lege. Hvis du er under 18 år (dvs. mindreårig) trenger du dine foresattes godkjennelse.

 

 1. Kampanjer

Ved kampanjer og spesielle tilbud kan en kampanjekode bli utsendt. Denne angis under feltet ”Kampanjekode” på varekurv-siden i forbindelse med bestilling. Kampanjekoden er unik for den spesifikke kampanjen og kan ikke kombineres med andre tilbud. Kampanjen gjelder t.o.m satt dato eller så langt lageret rekker (hvis tilbudet gjelder bonusprodukter). Kun en kampanjekode kan benyttes per ordre.

 

 1. Force Majeure

Lensit er ikke ansvarlig for forsinkelser (inklusive leveranse- og garantitiltak) forårsaket av hendelser utenfor Lensit's kontroll. Eksempler på slike hendelser utenfor Lensit‘s kontroll er - uten å være en fullstendig fortegnelse - arbeidskonflikt, strømavbrudd, lynnedslag, brann, atmosfæriske forstyrrelser, myndighetsinngripende, krigssituasjoner, streik eller lignende forhold, forstyrrelser i Internettjenesten (webbhotell/server) Lensit leier og forseninger på grunn av oppkopplingsproblemer mot Internett.