Flag_of_Norway

Fri frakt, sendes fra lager i Norge

Icon/Credit-card_Blue

 Garantert lave priser

Hvorfor velge Lensit.no?

Hvorfor velge Lensit.no?

Enkelt å bestille

Ingen innlogging eller etablering av konto er påkrevd ved kjøp av linser eller tilbehør fra Lensit.no. Når du har valgt de linsene du vil ha, legger du linsene i handlekurven og fyller inn navn og adresse og betaler med Master Card, Visa, Klarna faktura eller Klarna delbetaling. Etter at betalingen er utført, får du en ordrebekreftelse med kvittering for ditt kjøp innen 15 minutter. 

Stort utvalg av linser

Lensit.no har et stort utvalg av de fleste linsetyper som brukes i dag. Linsene er originale produkter fra verdens mest kjente produsenter.

Lav pris på linser og tilbehør

Lensit.no tilbyr anerkjente, originale linser til Norges billigste priser.

Rask levering

De mest brukte linsetypene lagerfører vi på eget lager. Linsene sendes direkte til din postkasse. Øvrige linser sendes fra produsent direkte til deg som kunde. Normal leveringstid fra lager er 2-3 arbeidsdager. En del toriske linser og linser med spesielle styrker krever noe lengre leveringstid.

Rettigheter ved utsatt leveringstid

Skulle Lensit.no ikke levere i henhold til oppgitt leveringstid, har kjøper rett til å heve kjøpet uten kostnad. Lensit refunderer beløpet som definert i vilkårene og betingelsene. Ved tilbakebetaling må kunden returnere varene. Lensit kundeservice vil sende deg returlapp for varene. Skulle varene forsvinne i transport, plikter Lensit.no og refundere hele beløpet hvis det ikke foreligger mistanke om svindel. 

Kundeservice

Kundeservice nås på telefon 788 96 888 eller e-post kundeservice@lensit.no. Vi setter stor pris på å ha deg som kunde, så nøl ikke med å ta kontakt hvis det er noe du lurer på!