Lynrask levering, sendes fra lager i Norge
Garantert lave priser
Trygg e-handel
Air Optix Night & Day Aqua
Air Optix Night & S\day Aqua er døgn/månedslinser, leveringstid 2-3 virkedager. Rask levering direkte til din postkasse. Følg alltid din optikers instrukser for bruk av Air Optix Night & Day Aqua kontaktlinser. Linser på nett kjøper du billig og enkelt hos Lensit!

Air Optix Night Day Aqua døgnlinser / månedslinser fra Ciba Vision med håndteringsfarge. Linsene leveres i styrker fra -10 til +6 med basiskurve 8,4 / 8,6 og diameter 13,8. Leveres i esker på 6 eller 3 linser pr eske. Air Optix Night & Day Aqua døgnlinser / månedslinser er tynne linser produsert av Lotrafilcon A, et materiale som slipper opptil fem ganger så mye oksygen gjennom linsene som vanlige kontaktlinser. Air Optix Night & Day Aqua er døgnet rundtlinser som kan brukes opptil en måned. Etter en måned skal de kastes og et nytt parAir Optix Night & Day linser tas i bruk.


Air Optix Night & Day Aqua Døgnlinser. En reise på første klasse!
Air Optix Night & Day månedslinser fra Ciba Vision. Air Optix Night & Day døgnlinser fremstilles av et revolusjonerende materiale lotrafilcon B, som slipper igjennom opp til fem ganger mer oksygen til øynene sammenlignet med vanlige myke linser. Oksygen er den viktigste faktor for en sunn øyehelse, og dess mer oksygen som slipper igjennom linser, desto friskere vil de være. Air Optix Night & Day er døgnlinser som kan bæres uavbrutt i opp til 30 døgn. Etter en 30 døgn skal de kastes og et nytt par Air Optix Night & Day tas i bruk.


Riktig bruk og håndtering av Air Optix Night & Day døgnlinser.
Riktig bruk og håndtering av dine kontaktlinser er svært viktig for at du som linsebruker skal oppnå best mulig syn og en sunn øyehelse i fremtiden. Kontaktlinser er i utgangspunktet et syntetisk fremmedlegeme som settes inn på øyet og er utsatt for mikroorganismer og belegg som naturlig bygges opp på linseoverflaten. Det er derfor svært viktig å ha omhyggelig håndhygiene. Hender vaskes,skylles og tørkes før håndtering av linsene. God hygiene bidrar til å eliminere bakterier som ellers kan forårsake øyeinfeksjon eller irritasjon i øyet. De fleste linsetypene krever også daglig stell som rengjøring og desinfisering etter hver gang de har vært i bruk. Omhyggelig linsepleie holder dine Air Optix Night & Day linser rene og komfortable i bruk. Alle linser er på forhånd godkjente for en spesifikk bæretid alt etter linsetype. Din optiker vil i samråd med deg, anbefale hvilken linsetype som er best egnet for dine øyne, og hva som er en forsvarlig bæretid for den valgte linsetype. Riktig bruk av Air Optix Night & Day linser gjør at du oppretholder en sunn øyehelse og har et problemfritt bruk av linser. Dine øyne og kontaktlinser bør kontrolleres med et intervall på 6 – 12 måneder eller som avtalt med din kontaktlinsetilpasser, dette er viktig å ivareta selv om du velger å kjøpe dine linser på nett. Husk at feil bruk av kontaktlinser medfører stor risiko for varig skade på dine øyne.

Air Optix Night & Day Aqua

3 linser/eske

349

6 linser/eske

624425
Høyre ØyeVenstre Øye
Linser pr. eske :
Antall esker:
Styrke:
Basiskurve:
Linsevæske:
stk. x linser/eske
Legg i handlevogn
  • Rask levering med lager i Norge
  • Gratis frakt uansett hvor mye du kjøper!