Sertifisert

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.lensit.no
som drives av
Lensit.no AS
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
 
Status: Sertifisert
Finansiell stabilitet: Ok
Kundeklager: Ingen klager

» Se hele rapporten
Hvorfor velge Lensit.no?
Tilbake

Hvorfor velge Lensit.no?


Enkelt å bestille
Ingen innlogging eller etablering av konto ved kjøp av linser eller tilbehør fra Lensit.no. Når du har valgt de linsene du vil ha, legger du linsene i handlekurven og fyller inn navn og adresse og betaler med Master Card, Visa eller faktura. Etter betalingen er utført, får du innen 15 minutter en ordrebekreftelse med kvittering for ditt kjøp. 

Stort utvalg av linser
Lensit.no har stort utvalg av de fleste linsetyper som brukes i dag. Linsene er originale produkter fra verdens mest kjente produsenter.

Lav pris på linser og tilbehør
Lensit.no har som markedsstrategi å selge anerkjente originale linser til Norges billigste priser.

Rask levering
De mest brukte linsetypene lagerfører vi på eget lager. Linsene sendes direkte til din postkasse. Øvrige linser sendes fra produsent direkte til deg som kunde. Normal leveringstid fra lager er 2 til 4 arbeidsdager. En del toriske linser og linser med spesielle styrker, krever noe lengre leveringstid.
Rettigheter ved utsatt leveringstid
Skulle Lensit.no ikke levere i henhold til oppgitt leveringstid, har kjøper rett til å heve kjøpet uten kostnad. Skulle varene forsvinne i transport, plikter Lensit.no å sende nye varer på nytt hvis det ikke er mistanke om svindel.

Kundeservice
Kundeservice nås på telefon 788 96 888 eller e-post kundeservice@lensit.no på ukedager mellom kl. 09.00 til 15.30. Vi setter stor pris på å ha deg som kunde, så nøl ikke med å ta kontakt hvis det er noe du lurer på!

Spørsmål og svar

Kontakt kundeservice

Send gjerne e-post til kundeservice@lensit.no eller ring oss på telefon 788 96 888.

Innenfor telefontid vil alle henvendelser på e-post bli besvart innen 2 timer. Henvendelser etter telefontid fredag vil bli besvart mandag morgen.

Kundeservice nåes på telefon 788 96 888 (hverdager 09:00 - 15:30)

Som kunde hos oss er du viktig! Nøl derfor ikke med å kontakte Lensit kundeservice dersom du har spørsmål angående din bestilling, eventuell retur eller reklamasjon, spesifikke produktspørsmål eller angående kontaktlinser generelt.