Lynrask levering, sendes fra lager i Norge
Garantert lave priser
Trygg e-handel
Soflens Daily Disposable for Astigmatism
Soflens Daily Disposable for Astigmatism dagslinser, leveringstid er 3-5 virkedager. Rask levering direkte til din postkasse. Følg alltid din optikers instrukser for bruk av Soflens Daily Disposable for Astigmatism kontaktlinser. Linser på nett kjøper du billig og enkelt hos Lensit.
Soflens daily disposable for Astigmatism er en ny type endagslinser fra Bausch Lomb. Soflens daily disposable for Astigmatism er de første og enste endagslinser som har asfærisk optikk. Asfæriske linser har en uregelmessig buet form, som gjør det mulig å korrigere bort brytningsfeil i øyets randsone. Linser med asfærisk design gir generelt bedre optiske egenskaper. Soflens daily disposable for Astigmatism dagslinser med asfærisk design, gir klart bedre kontrast og øker synskvaliteten også i svak belysning. I tillegg er det tatt i bruk Comfort Mois fuktteknologi, som gjør Soflens daily disposable forAstigmatism linser komfortable å bruke.

Soflens Daily Disposable for Astigmatism dagslinser fra Bausch & Lomb med håndteringsfarge. Linsene leveres i styrker fra -9 til + 0 med basiskurve 8,6 og diameter 14,2. Leveres i esker på 30 linser pr eske. Soflens Daily Disposable for Astigmatism dagslinser er en ny type dagslinser som har asfærisk optik og gir en forbedret synskvalitet. Linsene er produsert av Hilfilcon B materiale. Soflens Daily Disposable for Astigmatism er linser som skal kastes etter en dags bruk og erstattes med nye linser neste morgen.

Riktig bruk og håndtering av Soflens daily disposable for Astigmatism linser
Riktig bruk og håndtering av dine kontaktlinser er svært viktig, for at du som linsebruker skal oppnå best mulig syn og en sunn øyehelse i fremtiden. Kontaktlinser er i utgangspunktet et syntetisk fremmedlegeme, som settes inn på øyet og er utsatt for mikroorganismer og belegg som naturlig bygges opp på linseoverflaten. Det er derfor svært viktig å ha omhyggelig håndhygiene. Hender vaskes, skylles og tørkes før håndtering av linsene. God hygiene bidrar til å eliminere bakterier som ellers kan forårsake øyeinfeksjon eller irritasjon i øyet. Følg alltid din optikeres instrukser for bruk og håndtering av Soflens daily disposable for Astigmatism linser. Dine øyne og kontaktlinser bør kontrolleres med et intervall på 6 – 12 måneder eller som avtalt med din optiker, dette er viktig å ivareta selv om du kjøper dine linser på nett. Husk at feil bruk av kontaktlinser medfører stor risiko for varig skade på dine øyne

Soflens Daily Disposable for Astigmatism

30 linser/esken

269
Høyre ØyeVenstre Øye
Linser pr. eske :
Antall esker:
Styrke:
Basiskurve:
Sylinder:
Akse:
stk. x linser/esken
Legg i handlevogn
  • Rask levering med lager i Norge
  • Gratis frakt uansett hvor mye du kjøper!