Lynrask levering, sendes fra lager i Norge
Garantert lave priser
Trygg e-handel
Proclear Multifocal
Proclear Multifocal månedslinser, leveringstid er 3-5 virkedager. Rask levering direkte til din postkasse. Følg alltid din optikers instrukser for bruk av Proclear Multifocal kontaktlinser. Linser på nett kjøper du billig og enkelt hos Lensit!

Proclear Multifocal månedslinser fra Cooper Vision. Linsene leveres i styrkerfra-8 til +6 med basiskurve 8,7 og diameter 14,4. Ekstrastyrke fra +1 til +2,5. Leveres i esker med 6 linser pr. eske og er produsert av Omafilcon A. Proclear Multifocal er månedslinser som kan brukes opptil en måned. Linsene skal tas ut og rengjøres hver kveld, og settes inn igjen neste morgen. Etter en måned skal de kastes og et nytt par linser tas i bruk.

Riktig bruk og håndtering av dine kontaktlinser er svært viktig for at du som linsebruker skal oppnå best mulig syn og en sunn øyehelse i fremtiden. Kontaktlinser er i utgangspunktet et syntetisk fremmedlegeme som settes inn på øyet og er utsatt for mikroorganismer og belegg som naturlig bygges opp på linseoverflaten.Det er derfor svært viktig å ha omhyggelig håndhygiene. Hender vaskes, skylles og tørkes før håndtering av linsene. God hygiene bidrar til å eliminere bakterier som ellers kan forårsake øyeinfeksjon eller irritasjon i øyet. De fleste linsetypene krever også daglig stell som rengjøring og desinfisering etter hver gang de har vært i bruk. Omhyggelig linsepleie holder dine linser rene og komfortable i bruk. Dagslinser og en del døgnlinser krever ingen linsepleie, men kastes etter bruk. Kontaktlinser må alltid oppbevares i godkjente væsker for linseoppbevaring. Linsebeholderen er en vanlig kilde til oppblomstring av bakterievekst, og anbefales å skiftes hver gang du tar i bruk en ny forpakning av linsevæske.

Din optiker vil anbefale deg hvilken væske som er best for dine linser. Alle linser er på forhånd godkjente for en spesifikk bæretid alt etter linsetype. Din optiker vil i samråd med deg, anbefale hvilken linsetype som er best egnet for dine øyne, og hva som er en forsvarlig bæretid for den valgte linsetype. Riktig bruk av linser gjør at du opprettholder en sunn øyehelse og har et problemfritt bruk av linser. Dine øyne og linser bør kontrolleres med et intervall på 6 – 12 måneder eller som avtalt med din kontaktlinsetilpasser, dette er viktig å ivareta selv om du velger å kjøpe dine linser på nett. Husk at feil bruk av kontaktlinser medfører stor risiko for varig skade på dine øyne.

Proclear Multifocal

6 linser/eske

611428
Høyre ØyeVenstre Øye
Linser pr. eske :
Antall esker:
Styrke:
Basiskurve:
Ekstra styrke:
Linsevæske:
stk. x linser/eske
Legg i handlevogn
  • Rask levering med lager i Norge
  • Gratis frakt uansett hvor mye du kjøper!