Lynrask levering, sendes fra lager i Norge
Garantert lave priser
Trygg e-handel
Soflens Daily Disposable
Soflens Daily Disposable dagslinser, leveringstid 2-3 virkedagerdager. Rask levering direkte til din postkasse. Følg alltid din optikers instrukser for bruk av Soflens Daily Disposable kontaktlinser. Linser på nett kjøper du billig og enkelt hos Lensit.
Soflens Daily Disposable dagslinser fra Bausch & Lomb med håndteringsfarge. Linsene leveres i styrker fra -9 til +6,5 med basiskurve 8,6 og diameter 14,2. Leveres i esker på 30 eller 90 linser pr eske. Soflens Daily Disposable dagslinser er en ny type dagslinser som har asfærisk optik og gir en forbedret synskvalitet. Linsene er produsert av Hilfilcon B materiale. Soflens Daily Disposable er linser som skal kastes etter en dags bruk og erstattes med nye linser neste morgen.

Det enkle valget.
Soflens daily disposable linser er en ny type endagslinser fra Bausch & Lomb. Soflens daily disposable linser er de første og enste endagslinser som har asfærisk optikk. Asfæriske linser har en uregelmessig buet form, som gjør det mulig å korrigere bort brytningsfeil i øyets randsone. Linser med asfærisk design gir generelt bedre optiske egenskaper. Soflens daily disposable endagslinser med asfærisk design, gir klart bedre kontrast og øker synskvaliteten også i svak belysning. I tillegg er det tatt i bruk Comfort Moist fuktteknologi, som gjør Soflens daily disposable linser komfortable å bruke.

Riktig bruk og håndtering av Soflens daily disposable linser.
Riktig bruk og håndtering av dine kontaktlinser er svært viktig, for at du som linsebruker skal oppnå best mulig syn og en sunn øyehelse i fremtiden. Kontaktlinser er i utgangspunktet et syntetisk fremmedlegeme, som settes inn på øyet og er utsatt for mikroorganismer og belegg som naturlig bygges opp på linseoverflaten. Det er derfor svært viktig å ha omhyggelig håndhygiene. Hender vaskes,skylles og tørkes før håndtering av linsene. God hygiene bidrar til å eliminere bakterier som ellers kan forårsake øyeinfeksjon eller irritasjon i øyet. Følg alltid din optikeres instrukser for bruk og håndtering av Soflens daily disposable linser. Dine øyne og kontaktlinser bør kontrolleres med et intervall på 6 – 12 måneder eller som avtalt med din optiker, dette er viktig å ivareta selv om du kjøper dine linser på nett. Husk at feil bruk av kontaktlinser medfører stor risiko for varig skade på dine øyne.

Soflens Daily Disposable

30 linser/esken

119

90 linser/esken

335
Høyre ØyeVenstre Øye
Linser pr. eske :
Antall esker:
Styrke:
Basiskurve:
stk. x linser/esken
Legg i handlevogn
  • Rask levering med lager i Norge
  • Gratis frakt uansett hvor mye du kjøper!