Sertifisert

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.lensit.no
som drives av
Lensit.no AS
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
 
Status: Sertifisert
Finansiell stabilitet: Ok
Kundeklager: Ingen klager

» Se hele rapporten
Linsevæske
Tilbake

Linsevæske

 
Hva er linsevæske?

Et system for vedlikehold av linser. Når en bruker linser som krever daglig linsepleie, er det helt nødvendig å bruke linsevæske for å håndtere linsene. De aller fleste linsevæskemerkene er enkle å bruke og en trenger kun en væske til all nødvendig linsepleie.

Hvordan bruker jeg linsevæske?
Bruken av linsevæske vil variere litt, alt etter hvilket varemerke en bruker. Les produsenten veiledning om bruk og vær nøye med håndhygienen.

Hvilket linsevæskemerke skal jeg velge?
Hvilket varemerke du bruker betyr lite. Det viktigste er at du bruker et væskesystem som passer din linsetype og dine øyne. Er du i tvil, ta kontakt med din optiker.

Har linsevæske holdbarhetstid?
Åpnet flaske vil ha en spesifikk holdbarhetstid, fra 3 til 6 mnd, alt etter varemerke. Les produsentens veiledning for den linsevæsken du bruker. Holbarhetstid for en uåpnet flaske ser du på forpakningen.

Produktkvalitet
Lensit.no selger kun originale linser og linsetilbehør. Våre innkjøp kommer fra verdens ledende linseprodusenter.

Spørsmål og svar

Kontakt kundeservice

Send gjerne e-post til kundeservice@lensit.no eller ring oss på telefon 788 96 888.

Innenfor telefontid vil alle henvendelser på e-post bli besvart innen 2 timer. Henvendelser etter telefontid fredag vil bli besvart mandag morgen.

Kundeservice nåes på telefon 788 96 888 (hverdager 09:00 - 15:30)

Som kunde hos oss er du viktig! Nøl derfor ikke med å kontakte Lensit kundeservice dersom du har spørsmål angående din bestilling, eventuell retur eller reklamasjon, spesifikke produktspørsmål eller angående kontaktlinser generelt.