Sertifisert

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.lensit.no
som drives av
Lensit.no AS
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
 
Status: Sertifisert
Finansiell stabilitet: Ok
Kundeklager: Ingen klager

» Se hele rapporten
De ulike linsetypene
Tilbake

De ulike linsetypene

 
Hva er dagslinser?
Dagslinser er kontaktlinser beregnet for en dags bruk. Kontaktlinsene kastes etter en dags bruk, og erstattes med ny linser neste morgen.

Hva er døgnlinser?
Døgnlinser er kontaktlinser beregnet for bruk døgnet rundt. Enkelte døgnlinser kan brukes kontinuerlig i opptil en måned, før de kastes og erstattes med nye linser.

Hva er månedslinser?
Månedslinser er kontaktlinser beregnet for bruk i opptil en måned. Linsene tas ut hver kveld, renses og oppbevares i linseetuiet, og tas i bruk igjen neste morgen. Etter en mnd. bruk, kastes linsene og et par nye linser tas i bruk.

Hva er progressive linser?
Progressive linser er kontaktlinser med avstand og lesestyrke. For å løse problemet med forskjellige styrker til forskjellige avtander, brukes progressive eller bifocale linser. Denne typen kontaktlinser har forskjellige soner, med varierende styrker som gjør det mulig for linsebæreren å se klart på alle avstander.

Hva er bifocale linser?
Bifocale linser er kontaktlinser med avstand og lesestyrke. For å løse problemet med forskjellige styrker til forskjellige avstander, brukes progressive eller bifocale linser. Denne typen kontaktlinser har forskjellige soner, med varierende styrker som gjør det mulig for linsebæreren, å se klart på alle avstander.

Hva er toriske linser?
Toriske linser er kontaktlinser beregnet for korrigering av astigmatisme/hornhinnefeil. Toriske linser finnes som endagslinser, døgnlinser og månedslinser.

Hva er kosmetiske eller fargede linser?
Kosmetiske linser er kontaktlinser som har farge. Fargede linser leveres med og uten styrke og i de fleste linsetyper. Fargen varier fra heldekkende til gjennomskinnelige, og med et stort utvalg i forskjellige farger.

Spørsmål og svar

Kontakt kundeservice

Send gjerne e-post til kundeservice@lensit.no eller ring oss på telefon 788 96 888.

Innenfor telefontid vil alle henvendelser på e-post bli besvart innen 2 timer. Henvendelser etter telefontid fredag vil bli besvart mandag morgen.

Kundeservice nåes på telefon 788 96 888 (hverdager 09:00 - 15:30)

Som kunde hos oss er du viktig! Nøl derfor ikke med å kontakte Lensit kundeservice dersom du har spørsmål angående din bestilling, eventuell retur eller reklamasjon, spesifikke produktspørsmål eller angående kontaktlinser generelt.