Lynrask levering, sendes fra lager i Norge
Garantert lave priser
Trygg e-handel
Acuvue Oasys
Acuvue Oasys døgn/ukeslinser, leveringstid 2-3 virkedager. Rask levering direkte til din postkasse. Følg alltid din optikers instrukser for bruk av Acuvue Oasys kontaktlinser. Linser på nett kjøper du billig og enkelt hos Lensit!

Acuvue Oasys døgnlinser / ukeslinser fra Johnson & Johnson med håndteringsfarge. Linsene leveres i styrker fra -12 til +8 med basiskurve 8,4 / 8,8 og diameter 14,0. Leveres i esker på 6 linser pr eske. Acuvue Oasys døgnlinser / ukeslinser er tynne linser produsert av Senofilcon A, et silicon basert materiale som slipper mer oksygen gjennom linsene og som i tillegg fukter linsene. Kontaktlinsene har UV beskyttelse. Acuvue Oasys er ukeslinser som kan brukes døgnet rundt i en uke. Etter en uke skal de kastes og et par nye Acuvue Oasys linser tas i bruk. Acuvue Oasys kan også brukes som 2 ukers-linser. Linsene skal da tas ut hver kveld og rengjøres, og settes inn igjen neste morgen. Etter maks 2 ukers bruk skal linsene kastes og erstattes med nye Acuvue Oasys linser.

Linser for utfordrende omgivelser!
Acuvue Oasys with Hydraclear Plus Linser fra Johnson & Johnson er neste generasjons linser med den unike Hydraclear Plus teknologien som gjør Acuvue Oasys linser så myke og fuktighetsbevarende, at det føles som om at en ikke bruker linser. Den avanserte fuktteknologien er en del av linsematerialet og er derfor permanent aktiv så lenge Acuvue Oasys linser er i bruk. Acuvue Oasys with Hydraclear Plus linser er produsert av senofilcon A, et silikonhydrogelmateriale som slipper til enda mer oksygen til øyet, enn andre linser. Acuvue Oasys linser har også en svært høy UV blokkering og tar bort over 95% UV-A stråler, og tilnærmet 95% UV-B stråler. Vær imidlertid oppmerksom på at UV blokkerende linser ikke er erstatning for solbriller. Linser dekker kun en del av øyet, og er derfor ikke tilstrekkelig beskyttelse mot UV bestråling. Acuvue Oasys Linser er perfekte for bruk hver dag, og svært enkle å håndtere, og er laget for å korrigere nærsynthet/ langsynthet, og korrigerer derfor de mest vanlige synsfeil.

Riktig bruk og håndtering av Acuvue Oasys Linser.
Riktig bruk og håndtering av dine kontaktlinser er svært viktig, for at du som linsebruker skal oppnå best mulig syn og en sunn øyehelse i fremtiden. Kontaktlinser er i utgangspunktet et syntetisk fremmedlegeme, som settes inn på øyet og er utsatt for mikroorganismer og belegg som naturlig bygges opp på linseoverflaten. Det er derfor svært viktig å ha omhyggelig håndhygiene. Hender vaskes,skylles og tørkes før håndtering av linsene. God hygiene bidrar til å eliminere bakterier som ellers kan forårsake øyeinfeksjon eller irritasjon i øyet. Følg alltid din optikeres instrukser for bruk og håndtering av Acuvue Oasys Linser. Dine øyne og kontaktlinser bør kontrolleres med et intervall på 6 – 12 måneder eller som avtalt med din optiker, dette er viktig å ivareta selv om du velger å kjøpe dine linser på nett. Husk at feil bruk av kontaktlinser medfører stor risiko for varig skade på dine øyne

Acuvue Oasys

6 linser/esken

265
Høyre ØyeVenstre Øye
Linser pr. eske :
Antall esker:
Styrke:
Basiskurve:
Linsevæske:
stk. x linser/esken
Legg i handlevogn
  • Rask levering med lager i Norge
  • Gratis frakt uansett hvor mye du kjøper!