Lynrask levering, sendes fra lager i Norge
Garantert lave priser
Trygg e-handel
Biofinity Toric
Biofinity Toric døgn/månedslinser, leveringstid er 3-5 virkedager. Rask levering direkte til din postkasse. Følg alltid din optikers instrukser for bruk av Biofinity kontaktlinser. Kontaktlinser kjøper du billig og enkelt hos Lensit !

Biofinity Toric døgn/månedslinser fra Cooper Vision med håndteringsfarge. Linsene leveres i styrker fra -10 til +8 med basiskurve 8,7 og diameter 14,5. Leveres i esker på 3 linser pr.eske. Biofinity Toric Døgn / månedslinser er produsert av Aquaform, et materiale som slipper mer oksygen gjennom linsene og som i tillegg er naturlig vanntiltrekkende. Biofinity Toric døgnetrundtlinser kan brukes opptil en måned. Etter en måned skal de kastes og et nytt par Biofinity Toric døgnlinser tas i bruk.

Riktig bruk og håndtering av dine kontaktlinser er svært viktig for at du som linsebruker skal oppnå best mulig syn og en sunn øyehelse i fremtiden. Kontaktlinser er i utgangspunktet et syntetisk fremmedlegeme som settes inn på øyet og er utsatt for mikroorganismer og belegg som naturlig bygges opp på linseoverflaten. Det er derfor svært viktig å ha omhyggelig håndhygiene. Hender vaskes,skylles og tørkes før håndtering av linsene. God hygiene bidrar til å eliminere bakterier som ellers kan forårsake øyeinfeksjon eller irritasjon i øyet. De fleste linsetypene krever også daglig stell som rengjøring og desinfisering etter hver gang de har vært i bruk. Omhyggelig linsepleie holder dine linser rene og komfortable i bruk. Dagslinser og en del døgnlinser krever ingen linsepleie, men kastes etter bruk. Kontaktlinser må alltid oppbevares i godkjendte væsker for linseoppbevaring. Linsebeholderen er en vanlig kilde til oppblomstring av bakterievekst, og anbefales å skiftes hver gang du tar i bruk en ny forpakkning av linsevæske. Din optiker vil anbefale deg hvilken væske som er best for dine linser. Alle linser er på forhånd godkjente for en spesifikk bæretid alt etter linsetype. Din optiker vil i samråd med deg, anbefale hvilken linsetypesom er best egnet for dine øyne, og hva som er en forsvarlig bæretid for den valgte linsetype. Riktig bruk av kontaktlinser gjør at du oppretholder en sunn øyehelse og har et problemfritt bruk av linser. Dine øyne og kontaktlinser bør kontrolleres med et intervall på 6 – 12 måneder eller som avtalt med din kontaktlinsetilpasser. Husk at feil bruk av kontaktlinser medfører stor risiko for varig skade på dine øyne.

Biofinity Toric

6 linser/eske

524389
Høyre ØyeVenstre Øye
Linser pr. eske :
Antall esker:
Styrke:
Basiskurve:
Sylinder:
Akse:
Linsevæske:
stk. x linser/eske
Legg i handlevogn
  • Rask levering med lager i Norge
  • Gratis frakt uansett hvor mye du kjøper!