Lynrask levering, sendes fra lager i Norge
Garantert lave priser
Trygg e-handel
1-Day Acuvue Moist for Astigmatism
1-Day Acuvue Moist for Astigmatism dagslinser, leveringstid 5-7 virkedager. Rask levering direkte til din postkasse. Linser på nett kjøper du billig og enkelt hos Lensit!

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism dagslinser fra Johnson & Johnson med håndteringsfage. Linsene leveres i styrker fra +4,00 til -9,00 med basiskurve 8,5 og diameter 14,5. Leveres i esker på 30 linser pr eske. 1-Day Acuvue forAstgmatism dagslinser er behagelige linser produsert av Etafilcon A, et materiale som slipper mer oksygen gjennom linsene og som i tillegg har UV beskyttelse. 1-Day Acuvue Moistfor Astigmatism er linser som skal kastes etter en dags bruk og erstattes med nye linser neste morgen.


Riktig bruk og håndtering av dine kontaktlinser er svært viktig, for at du som linsebruker skal oppnå best mulig syn og en sunn øyehelse i fremtiden. Kontaktlinser er i utgangspunktet et syntetisk fremmedlegeme, som settes inn på øyet og er utsatt for mikroorganismer og belegg som naturlig bygges opp på linseoverflaten. Det er derfor svært viktig å ha omhyggelig håndhygiene. Hender vaskes,skylles og tørkes før håndtering av linsene. God hygiene bidrar til å eliminere bakterier som ellers kan forårsake øyeinfeksjon eller irritasjon i øyet. Følg alltid din optikeres instrukser for bruk og håndtering av linser. Dine øyne og kontaktlinser bør kontrolleres med et intervall på 6–12 måneder eller som avtalt med din optiker, dette er viktig å ivareta selv om du velger å kjøpe dine linser på nett. Husk at feil bruk av kontaktlinser medfører stor risiko for varig skade på dine øyne.

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism

30 linser/esken

235

90 linser/esken

695
Høyre ØyeVenstre Øye
Linser pr. eske :
Antall esker:
Styrke:
Basiskurve:
Sylinder:
Akse:
stk. x linser/esken
Legg i handlevogn
  • Rask levering med lager i Norge
  • Gratis frakt uansett hvor mye du kjøper!