Lynrask levering, sendes fra lager i Norge
Garantert lave priser
Trygg e-handel
TrueLens Premium Multifocal
TrueLens Premium multifocal, leveringstid 7-10 virkedager. TrueLens Premium multifocal er utstyrt med den innovative ComfortMoist-teknologien, noe som betyr at du får høy komfort hele dagen. Du får også sunne og klare øyne takket være den høye oksygenforsyningen. Et fuktighetsgivende middel i blisterpakken gir et høyt nivå av komfort når den plasseres. Etter samråd med din optiker kan du bruke disse linsene døgnet rundt i opptil 30 dager.

TrueLens Premium er utstyrt med den innovative ComfortMoist-teknologien, noe som betyr at du får høy komfort hele dagen. Du får også sunne og klare øyne takket være den høye oksygenforsyningen. Et fuktighetsgivende middel i blisterpakken gir et høyt nivå av komfort når den plasseres. Etter samråd med din optiker kan du bruke disse linsene døgnet rundt i opptil 30 dager.

Den gir skarpt syn på alle avstander

TrueLens Premium Monthly Multifokal er et høykvalitets progressiv linse som er konstruert for de med presbyopi som det også kalles. En multifocal linse hjelper deg til å se bra både på lang, mellom og nært hold. Den innovative designen gir en tynn, avrundet kant, noe som gjør linsen spesielt behagelig og bekvem å ha på seg. Høydepunkte for disse premium-objektivene er HD-optikken, som gir skap og klart syn selv i svak belysning.

TrueLens Premium Multifocal

6 linser/esken

589
Høyre ØyeVenstre Øye
Linser pr. eske :
Antall esker:
Styrke:
Basiskurve:
Ekstra styrke:
Linsevæske:
stk. x linser/esken
Legg i handlevogn
  • Rask levering med lager i Norge
  • Gratis frakt uansett hvor mye du kjøper!