Lynrask levering, sendes fra lager i Norge
Garantert lave priser
Trygg e-handel
Purevision Multifocal
Purevision Multifocal progressive døgn/månedslinse, levringstid 3-5 virkedager. Rask levering direkte til din postkasse. Følg alltid din optikers instrukser for bruk av Purevision kontaktlinser. Linser på nett kjøper du billig og enkelt hos Lensit!

Purevision Multifocal progressive døgnlinser / månedslinser fra Bausch & Lomb med håndteringsfarge. Linsene leveres i styrker fra -10 til +6 med basiskurve 8,6 og diameter14,0. Ekstrastyrke Høy og Lav. Leveres i esker på 6 linser pr eske. Purevision døgnlinser / månedslinser er laget av Aergel et siliconbasert materiale som motvirker avleiringer på linsene. Purevision Multifocal er døgnlinser som kan brukes opptil en måned. Etter en måned skal de kastes og et nytt par Purevision Mulrifocal tas i bruk.
Riktig bruk og håndtering av dine kontaktlinser er svært viktig for at du som linsebruker skal oppnå best mulig syn og en sunn øyehelse i fremtiden. Kontaktlinser er i utgangspunktet et syntetisk fremmedlegeme som settes inn på øyet og er utsatt for mikroorganismer og belegg som naturlig bygges opp på linseoverflaten. Det er derfor svært viktig å ha omhyggelig håndhygiene. Hender vaskes,skylles og tørkes før håndtering av linsene. God hygiene bidrar til å eliminere bakterier som ellers kan forårsake øyeinfeksjon eller irritasjon i øyet. De fleste linsetypene krever også daglig stell som rengjøring og desinfisering etter hver gang de har vært i bruk. Omhyggelig linsepleie holder dine linser rene og komfortable i bruk. Dagslinser og en del døgnlinser krever ingen linsepleie, men kastes etter bruk. Kontaktlinser må alltid oppbevares i godkjendte væsker for linseoppbevaring. Linsebeholderen er en vanlig kilde til oppblomstring av bakterievekst, og anbefales å skiftes hver gang du tar i bruk en ny forpakning av linsevæske. Din optiker vil anbefale deg hvilken væske som er best for dine linser. Alle linser er på forhånd godkjente for en spesifikk bæretid alt etter linsetype. Din optiker vil i samråd med deg anbefale hvilken linsetype som er best egnet for dine øyne,og hva som er en forsvarlig bæretid for den valgte linsetype. Riktig bruk av kontaktlinser gjør at du oppretholder en sunn øyehelse og har et problemfritt bruk av linser. Dine øyne og kontaktlinser bør kontrolleres med et intervall på 6 – 12 måneder eller som avtalt med din kontaktlinsetilpasser, dette er viktig å ivareta selv om du kjøper dine linser på nett. Husk at feil bruk av kontaktlinser medfører stor risiko for varig skade på dine øyne.

Purevision Multifocal

6 linser/esken

509
Høyre ØyeVenstre Øye
Linser pr. eske :
Antall esker:
Styrke:
Basiskurve:
Ekstra styrke:
Linsevæske:
stk. x linser/esken
Legg i handlevogn
  • Rask levering med lager i Norge
  • Gratis frakt uansett hvor mye du kjøper!