Lynrask levering, sendes fra lager i Norge
Garantert lave priser
Trygg e-handel
PureVision 2 HD Multifocal
Purevision 2HD multifocal døgn/månedslinser, levringstid 3-5 virkedager. Rask levering direkte til din postkasse. Følg alltid din optikers instrukser for bruk av Purevision 2HD multifocal kontaktlinser. Linser på nett kjøper du billig og enkelt hos Lensit!
Purevision 2HD multifocal månedslinser fra Bausch&Lomb. Linsene leveres i styrker fra -10 til +6 med basiskurve 8,6 og diameter 14. Leveres i esker på 6 linser pr eske. Linsene er tynne og produsert av Balafilcon A. Purevision 2HD multifocal månedslinser er linser som skal kastes etter en måneds bruk.


Riktig bruk og håndtering av dine kontaktlinser er svært viktig, for at du som linsebruker skal oppnå best mulig syn og en sunn øyehelse i fremtiden. Kontaktlinser er i utgangspunktet et syntetisk fremmedlegeme, som settes inn på øyet og er utsatt for mikroorganismer og belegg som naturlig bygges opp på linseoverflaten. Det er derfor svært viktig å ha omhyggelig håndhygiene. Hender vaskes,skylles og tørkes før håndtering av linsene. God hygiene bidrar til å eliminere bakterier som ellers kan forårsake øyeinfeksjon eller irritasjon i øyet. Følg alltid din optikeres instrukser for bruk og håndtering av linser. Dine øyne og kontaktlinser bør kontrolleres med et intervall på 6 – 12 måneder eller som avtalt med din optiker, dette er viktig å ivareta selv om du velger å kjøpe dine linser på nett. Husk at feil bruk av kontaktlinser medfører stor risiko for varig skade på dine øyne.

PureVision 2 HD Multifocal

6 linser/esken

730
Høyre ØyeVenstre Øye
Linser pr. eske :
Antall esker:
Styrke:
Basiskurve:
Ekstra styrke:
Linsevæske:
stk. x linser/esken
Legg i handlevogn
  • Rask levering med lager i Norge
  • Gratis frakt uansett hvor mye du kjøper!