Lynrask levering, sendes fra lager i Norge
Garantert lave priser
Trygg e-handel
Dailies Total 1 Multifocal
Dailies Total 1 Multifocal dagslinser, leveringstid 2-3 virkedager. Høye styrker har leveringstid på 5-7virkedager. Rask levering direkte til din postkasse. Følg alltid din optikers instrukser for bruk av Dailies Total 1 Multifocal kontaktlinser. Linser på nett kjøper du billig og enkelt hos Lensit!

Dailies Total 1 Multifocal dagslinser fra Ciba Vision med håndteringsfarge. Linsene leveres i styrker fra +6,00 til -10,00 med basiskurve 8,5 og diameter 14,1. Leveres i esker på 30 eller 90 linser pr eske. Dailies Total 1 Multifocal dagslinser har ekstra tynne kanter og er produsert av Delefilcon A, et materiale som motvirker proteinbelegg på linsene. Dailies Total 1 Multifocal linser inneholder også et fuktgivende stoff som frigjøres til øyet og som gjør til at de fleste opplever linsene som svært komfortable i bruk. Dette er på grunn av at linsens kjerne har ett vanninnhold på 33% og gradvis stiger med linsens ytre, dermed har linsens fram- og forside ett vanninhold på 80%.
Dailies Total 1 Multifocal dagslinser er linser som skal kastes etter en dags bruk og erstattes med nye linser neste morgen.

Vi anbefaler at du tar kontakt med din optiker for å få tilpasset linsene til ditt bruk og få testet disse.

Dailies Total 1 Multifocal

30 linser/esken

355

90 linser/esken

995
Høyre ØyeVenstre Øye
Linser pr. eske :
Antall esker:
Styrke:
Basiskurve:
Ekstra styrke:
stk. x linser/esken
Legg i handlevogn
  • Rask levering med lager i Norge
  • Gratis frakt uansett hvor mye du kjøper!