Lynrask levering, sendes fra lager i Norge
Garantert lave priser
Trygg e-handel
Air Optix plus HydraGlyde
Air Optix Plus HydraGlyde, leveringstid 2-3 virkedager. Den nye forbedrede Air Optix Plus HydraGlyde, med den såkalte «HydraGlyde Moisture Matrix» teknologien, skal hjelpe til med å holde på fuktigheten i kontaktlinsen og gi en langvarig fuktig følelse hele den tiden du har den på øyet.
Nye Air Optix Plus HydraGlyde!

Den nye teknikken er utformet for å trekke til seg og holde på fukt i myke kontaktlinser og er spesielt utviklet for kontaktlinser laget i silikonhydrogel.


Kontaktlinsene er dessuten produsert med «smartshield» teknikk som også hjelper til med å holde på fuktigheten samt å motvirke fettavleiringer i hele bæretiden.

Kombinasjonen av «SmartShield» og «HydraGlyde» gir en kontaktlinse som gir et ultratynt utseende som beskytter den fra irriterende avleiringer og avgi fuktighet hele dagen lang.

Med et par Air Optix HydraGlyde månedslinser fra Alcon vil øynene dine holde seg fuktige lengre enn noen sinne. Air Optix HydraGlyde Plus er de første og eneste linsene med den aller siste «Matrixteknologien». Kontaktlinser laget av hydrogel er spesielt konstruert for en kontinuerlig bruk og tillater at mer oksygen kommer frem til hornhinnen enn hva vanlige linser gjør.

Air Optix Plus HydraGlyde garanterer at fem ganger mer oksygen kommer igjennom til øyet enn andre hydrogellinser.

Air Optix plus HydraGlyde

6 linser/esken

265
Høyre ØyeVenstre Øye
Linser pr. eske :
Antall esker:
Styrke:
Basiskurve:
Linsevæske:
stk. x linser/esken
Legg i handlevogn
  • Rask levering med lager i Norge
  • Gratis frakt uansett hvor mye du kjøper!