Sertifisert

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.lensit.no
som drives av
Lensit.no AS
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
 
Status: Sertifisert
Finansiell stabilitet: Ok
Kundeklager: Ingen klager

» Se hele rapporten

ReNu Flight Pack Linsevæske

ReNu Flight Pack linsevæske til lav pris. Rask levering direkte til din poskasse. Følg alltid din optikers instrukser for bruk av linsevæske. Linsevæske kjøper du billig og enkelt hos Lensit!
ReNu MPS linsevæske fra Bausch & Lomb. Et enkelt system for håndtering av dine linser. Pakkens størrelse og volum av væske er tilpasset det internasjonale regelverket og kan lovlig tas med ombord i fly.ReNue brukes til rengjøring, desinfisering, skylling og oppbevaring av alle typer myke kontaktlinser, alt med samme væske. Produsenten anbefaler at begge linseoverflater fuktes med 3-4 dråper ReNU og gnis i ca 20 sekunder. Skyll så av linsene med ny væske. Ha på forhånd fylt opp linseetuiet med ny væske, og la linsene hvile over natta eller i minst 4 timer før de tas i bruk. Linsene kan oppbevares i opptil 4 uker i linseetuiet.

Riktig bruk og håndtering av dine kontaktlinser er svært viktig for at du som linsebruker skal oppnå best mulig syn og en sunn øyehelse i fremtiden. Kontaktlinser er i utgangspunktet et syntetisk fremmedlegeme som settes inn på øyet og er utsatt for mikroorganismer og belegg som naturlig bygges opp på linseoverflaten. Det er derfor svært viktig å ha omhyggelig håndhygiene. Hender vaskes,skylles og tørkes før håndtering av linsene. God hygiene bidrar til å eliminere bakterier som ellers kan forårsake øyeinfeksjon eller irritasjon i øyet. De fleste linsetypene krever også daglig stell som rengjøring og desinfisering etter hver gang de har vært i bruk. Omhyggelig linsepleie holder dine linser rene og komfortable i bruk. Dagslinser og en del døgnlinser krever ingen linsepleie, men kastes etter bruk. Kontaktlinser må alltid oppbevares i godkjendte væsker for linseoppbevaring. Linsebeholderen er en vanlig kilde til oppblomstring av bakterievekst, og anbefales å skiftes hver gang du tar i bruk en ny forpakning av linsevæske. Din optiker vil anbefale deg hvilken væske som er best for dine linser