Sertifisert

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.lensit.no
som drives av
Lensit.no AS
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
 
Status: Sertifisert
Finansiell stabilitet: Ok
Kundeklager: Ingen klager

» Se hele rapporten

Pure Hazel - FreshLook One-Day Color

10 stk. linser per eske fra kr 149,-
Freshlook One-Day Color dagslinser med farge leveres raskt rett hjem til deg. Følg alltid optikerens veiledning for bruk av Freshlook One-Day Color kontaktlinser. Linser på nett kjøper du billig og enkelt hos Lensit!
FreshLook One-Day Color dagslinser med farge fra Ciba Vision. Linsene blir levert i styrker fra uten styrke til -6 med basiskurve 8,6 og diameter 13,8. Fås i esker på 10 kontaktlinser pr eske. FreshLook One-Day Color dagslinser er tynne linser som er laget av Nelfilcon A, og blir levert i fire farger: Blue,Grey,Green og Pure Hazel. FreshLook One-Day dagslinser skal kastes etter en dag og nye linser settes på neste dag.Nye Øyne?

FreshLook One-Day Color dagslinser fra Ciba Vision er en farget variant av Focus Dailies kontaktlinser. Fargen er forsterkende, og det er tatt i bruk Lightstream Technology. Tre lag med farge gir en flerfarget øyefarge og en farget irisring fremhever øyet. Vær oppmerksom på at FreshLook One-Day kontaktlinser kun forsterker din naturlige øyenfarge og at valg av farge må matche din egen øyefarge.

Med kosmetiske fargede kontaktlinser har du muligheten. Ønsker du å bytte til en ny øyenfarge, eller forsterke din naturlige øyenfarge? Valget er ditt. De fleste linseprodusenter tilbyr fargede kontaktlinser i et stort utvalg av farger og linsetyper. Fargede kontaktlinser kan deles inn i to hovedgrupper. Forsterkende og dekkende fargede kontaktlinser. Forsterkende fargede kontaktlinser er transparente og slipper igjennom 70 til 80 % av din naturlige øyefarge. Ved rett valg av farge, vil en kunne forsterke eller nyansere egen øyefarge.

Dekkende fargede kontaktlinser er opake og kun gjennomsiktlig i senter, for å kunne se igjennom. Dekkende fargede kontaktlinser har simulert mønster og farge og dekker fullstendig din egen naturlige øyenfarge.Riktig håndtering og bruk av FreshLook One-Day Color endagskontaktlinser.

Riktig håndtering og bruk av dine kontaktlinser er viktig, for at du skal se så godt som mulig og ha sunn øyehelse. Det er derfor viktig å ha grundig håndhygiene. Vask, skyll og tørk hendene før håndtering av FreshLook One-Day Color kontaktlinser. Bakterier kan forårsake øyeinfeksjon eller irritasjon i øyet, men god hygiene bidrar til eliminere dette. Vi anbefaler at du alltid følger instruksene fra optiker for behandling av kontaktlinser. Dine øyne og kontaktlinser bør bli kontrollert med et intervall på 6 – 12 måneder eller som avtalt med din optiker, dette er viktig å ivareta selv om du velger å kjøpe dine kontaktlinser på nett. Husk at feil bruk av kontaktlinser gir risiko for skade på øynene.