Sertifisert

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.lensit.no
som drives av
Lensit.no AS
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
 
Status: Sertifisert
Finansiell stabilitet: Ok
Kundeklager: Ingen klager

» Se hele rapporten

Brown - Expressions Colors

2 stk. linser per eske fra kr 229,-
Expressions Colors månedslinser med farge. Bytt til vakre brune øyne! Linser på nett kjøper du billig og enkelt hos Lensit!

Expressions Colors linser er fargede månedslinser fra Cooper Vision som leveres i 4 forskjellige farger. Expressions Colors skal endre en naturlig mørk øyenfarge. De gir et pent uttrykk og er behagelige på.

Linsene leveres i styrker 0 til - 4,00 med basiskurve 8,7 og diameter 14,4. Leveres med 2 linser pr eske. Alternative farger er Aqua, Blue, Brown, Dark Blue, Gray, Green og Hazel. Expressions Colors fargelinser er månedslinser som kan brukes opptil en måned. Linsene skal tas ut og rengjøres hver kveld, og settes inn igjen neste morgen. Etter en måned skal de kastes og et nytt par Expressions Accents linser tas i bruk. Riktig bruk av kontaktlinser er viktig for at du som bruker linser skal oppnå best mulig syn og ha en sunn øyehelse.

Ettersom kontaktlinsene er utsatt for mikroorganismer og belegg er det svært viktig å ha god håndhygiene. Hendene vaskes,skylles og tørkes før håndtering av linsene. God hygiene bidrar til å eliminere bakterier som ellers kan gi irritasjon på øyet. De fleste linsetypene krever også daglig stell som rengjøring og desinfisering etter hver gang de har vært i bruk. Omhyggelig linsepleie holder dine linser rene og komfortable i bruk. Dagslinser og en del døgnlinser krever ingen linsepleie, men kastes etter bruk. Kontaktlinser må alltid oppbevares i godkjendte væsker for linseoppbevaring. Linsebeholderen er en vanlig kilde til oppblomstring av bakterievekst, og anbefales å skiftes hver gang du tar i bruk en ny forpakning av linsevæske. Din optiker vil anbefale deg hvilken væske som er best for dine linser.Alle linser er på forhånd godkjente for en spesifikk bæretid alt etter linsetype. Din optiker vil i samråd med deg, anbefale hvilken linsetype som er best egnet for dine øyne, og hva som er en forsvarlig bæretid for den valgte linsetype. Riktig bruk av kontaktlinser gjør at du oppretholder en sunn øyehelse og har et problemfritt bruk av linser. Du bør gå til kontroll med et intervall på 6–12 mndr eller som avtalt med din kontaktlinsetilpasser, dette er viktig at du gjør selv om du velger å kjøpe linser på nett. Husk at feil bruk av kontaktlinser gir økt risiko for irritasjoner eller skade på dine øyne.