Lynrask levering, sendes fra lager i Norge
Garantert lave priser
Trygg e-handel
jhjk
Blue - FreshLook Colors
Freshlook Colors månedslinser, leveringstid 2-5 virkedager. Husk alltid å følge rådene fra optikeren din for bruk av Freshlook Colors kontaktlinser. Linser på nett kjøper du billig og enkelt hos Lensit!
Freshlook Colors kontaktlinser er fargede månedslinser fra Ciba Vision som blir levert i 4 forskjellige farger. Colors kontaktlinser har dekkende farger som gjør det mulig å bytte øyenfarge. Linsene blir levert i styrker -8 til +6 med basiskurve 8,6 og diameter 14,5. Fås i esker på 2 kontaktlinser pr eske. Alternative farger er Blue-Green-Mist Gray og Violet. Freshlook Colorblends kontaktlinser er månedslinser som kan brukes opptil en måned. Linsene skal tas ut og rengjøres hver kveld, og settes inn igjen neste morgen. Etter en måned skal de kastes og et nytt par Freshlook Colors kontaktlinser tas i bruk.Riktig håndtering og bruk av dine kontaktlinser er viktig for at du skal se så godt som mulig og ha sunn øyehelse.

Kontaktlinser er i utgangspunktet et syntetisk fremmedlegeme som settes inn på øyet og er utsatt for mikroorganismer og belegg som naturlig bygges opp på linseoverflaten. Håndhygiene er viktig. Skyll, vask og tørk hender før du tar på linsene. Bakterier kan forårsake øyeinfeksjon eller irritasjon i øyet, men god hygiene bidrar til eliminere dette. De fleste typer linser trenger daglig rengjøring og desinfisering etter hver gang de er brukt. Grundig pleie av linser holder de rene og komfortable å bruke. Dagslinser og en del døgnlinser

krever ingen linsepleie, men kastes etter bruk. Kontaktlinser må alltid oppbevares i godkjente væsker for linseoppbevaring. Linsebeholderen er en vanlig kilde til oppblomstring av bakterievekst, og anbefales å skiftes hver gang du tar i bruk en ny forpakkning av linsevæske. Din optiker vil anbefale deg hvilken væske som er best for dine kontaktlinser. Alle kontaktlinser er på forhånd godkjente for en spesifikk bæretid alt etter linsetype. Din optiker vil i samråd med deg, anbefale hvilken linsetype som er best egnet for dine øyne, og hva som er en forsvarlig bæretid for den valgte linsetype. Riktig bruk av kontaktlinser gjør at du oppretholder en sunn øyehelse og har et problemfritt bruk av kontaktlinser. Dine øyne og kontaktlinser bør bli kontrollert med et intervall på 6 – 12 måneder eller som avtalt med din kontaktlinsetilpasser. Husk at feil bruk av kontaktlinser gir risiko for skade på øynene.

Blue - FreshLook Colors

2 stk. linser per eske fra kr 197,00
Høyre ØyeVenstre Øye
Linser pr. eske :
Antall esker:
Styrke:
Basiskurve:
Antall esker:
Linsevæske:
Cart
stk. x linser/esken