Lynrask levering, sendes fra lager i Norge
Garantert lave priser
Trygg e-handel
Air Optix Aqua
Air Optix Aqua månedslinser, leveringstid er 2-3 virkedager. Rask levering direkte til din postkasse. Følg alltid din optikers instrukser for bruk av Air Optix Aqua kontaktlinser. Kontaktlinser kjøper du billig og enkelt hos Lensit!

Air Optix Aqua månedslinser fra Ciba Vision med håndteringsfarge. Linsene leveres i styrker fra -10 til +6 med basiskurve 8,6 og diameter 14,2. Leveres i esker på 6 linser pr eske. Air Optix månedslinser er tynne linser produsert av Lotrafilcon B, et materiale som slipper opptil fem ganger så mye oksygen gjennom linsene som vanlige kontaktlinser. Air Optix Aqua er månedslinser som kan brukes opptil en måned. Linsene skal tas ut og rengjøres hver kveld,og settes inn igjen neste morgen. Etter en måned skal de kastes og et nytt par Air Optix Aqua tas i bruk. Air Optix Aqua kan også brukes som døgnet-rundt linser i maks 6 dager i strekk, før de kastes og et par nye linser tas i bruk.

Air Optix Aqua Linser. En reise på første klasse!
AIR OPTIX AQUA månedslinser fra Ciba Vision. Air Optix Aqua er en oppgradert versjon av Air Optix linser, men har i tillegg tatt i bruk Aqua Moisture System. Et system som er en unik kombinasjon av et fuktgivende stoff, og et silkemykt yttersjikt, som gir enda bedre komfort. Air Optix Aqua fremstilles av et revolusjonerende materiale lotrafilcon B, som slipper igjennom opp til fem ganger mer oksygen til øynene sammenlignet med vanlige myke linser. Oksygen er den viktigste faktor for en sunn øyehelse, og dess mer oksygen som slipper igjennom linser, desto friskere vil de være. Air Optix Aqua er månedslinser som kan brukes opptil en måned. Linsene skal tas ut og rengjøres hver kveld, og settes inn igjen neste morgen. Etter en måned skal de kastes og et nytt par Air Optix Aqua linser tas i bruk. Alternativt kan du bruke Air Optix Aqua som døgnlinser i maks 6 døgn i strekk, før de kastes og et nytt par Air Optix Aqua linser tas i bruk.

Riktig bruk og håndtering av Air Optix Aqua månedslinser.
Riktig bruk og håndtering av dine kontaktlinser er svært viktig for at du som linsebruker skal oppnå best mulig syn og en sunn øyehelse i fremtiden. Kontaktlinser er i utgangspunktet et syntetisk fremmedlegeme som settes inn på øyet og er utsatt for mikroorganismer og belegg som naturlig bygges opp på linseoverflaten. Det er derfor svært viktig å ha omhyggelig håndhygiene. Hender vaskes,skylles og tørkes før håndtering av linsene. God hygiene bidrar til å eliminere bakterier som ellers kan forårsake øyeinfeksjon eller irritasjon i øyet. De fleste linsetypene krever også daglig stell som rengjøring og desinfisering etter hver gang de har vært i bruk. Omhyggelig linsepleie holder dine Air Optix Aqua linser rene og komfortable i bruk. Dagslinser og en del døgnlinser krever ingen linsepleie, men kastes etter bruk. Kontaktlinser må alltid oppbevares i godkjendte væsker for linseoppbevaring. Linsebeholderen er en vanlig kilde til oppblomstring av bakterievekst, og anbefales å skiftes hver gang du tar i bruk en ny forpakning av linsevæske. Din optiker vil anbefale deg hvilken væske som er best for dine linser. Alle linser er på forhånd godkjente for en spesifikk bæretid alt etter linsetype. Din optiker vil i samråd med deg, anbefale hvilken linsetype som er best egnet for dine øyne, og hva som er en forsvarlig bæretid for den valgte linsetype. Riktig bruk av kontaktlinser gjør at du oppretholder en sunn øyehelse og har et problemfritt bruk av linser. Dine øyne og Air Optix Aqua linser, bør kontrolleres med et intervall på 6 – 12 måneder eller som avtalt med din kontaktlinsetilpasser. Husk at feil bruk av kontaktlinser medfører stor risiko for varig skade på dine øyne.

Air Optix Aqua

6 linser/esken

235
Høyre ØyeVenstre Øye
Linser pr. eske :
Antall esker:
Styrke:
Basiskurve:
Linsevæske:
stk. x linser/esken
Legg i handlevogn
  • Rask levering med lager i Norge
  • Gratis frakt uansett hvor mye du kjøper!