Lynrask levering, sendes fra lager i Norge
Garantert lave priser
Trygg e-handel
Focus Dailies
Focus Dailies dagslinser, leveringstid 2-3 virkedager. Rask levering direkte til din postkasse. Følg alltid din optikers instrukser for bruk av Focus Dailies kontaktlinser. Linser på nett kjøper du billig og enkelt hos Lensit!
Focus Dailies dagslinser fra Ciba Vision med håndteringsfarge. Linsene leveres i styrker fra -10 til +6 med basiskurve 8,6 og diameter 13,8. Leveres i esker på 30 eller 90 linser pr eske. Focus Dailies dagslinser er produsert av Nelfilicon A. Focus Dailies dagslinser er linser som skal kastes etter en dags bruk og erstattes med nye linser neste morgen.

Det enkle valget!
Focus Dailies All Day Comfort endagslinser fra Ciba Vision, er Norges mest solgte linser. Ciba Vision er verdensledende innen forskning, utvikling og fremstilling av kontaktlinser og tilbyr et bredt sortiment av linser. Dailies All Day Comfort endagslinser er produsert av nelfilcon A, et ikke-ionisk materiale som forhindrer at linser tiltrekker seg smuss fra tårevæsken. Dailies endagslinser er perfekte for bruk hver dag, og svært enkle å håndtere. Bruk linsene en dag, og kast dem. Start neste dag, med et par nye friske og rene Dailies All Day Comfort Linser. Opplev den enkle og komfortable måten å bruke linser på. Ingen rengjøring, desinfisering og oppbevaring av linser. Ikke noe bryderi, men komfort hele dagen. Dailies linser er laget for å korrigere nærsynthet og langsynthet, og korrigere derfor de mest vanlige synsfeil. I tillegg er Dailies All Day Comfort endagslinser svært godt egnet, til de som er plaget med sesong allergi.

Riktig bruk og håndtering av Focus Dailies All Day Comfort Linser.
Riktig bruk og håndtering av dine kontaktlinser er svært viktig, for at du som linsebruker skal oppnå best mulig syn og en sunn øyehelse i fremtiden. Kontaktlinser er i utgangspunktet et syntetisk fremmedlegeme, som settes inn på øyet og er utsatt for mikroorganismer og belegg som naturlig bygges opp på linseoverflaten. Det er derfor svært viktig å ha omhyggelig håndhygiene. Hender vaskes,skylles og tørkes før håndtering av linsene. God hygiene bidrar til å eliminere bakterier som ellers kan forårsake øyeinfeksjon eller irritasjon i øyet. Følg alltid din optikeres instrukser for bruk og håndtering av Dailies linser. Dine øyne og kontaktlinser bør kontrolleres med et intervall på 6 – 12 måneder eller som avtalt med din optiker, dette er viktig å ivareta selv om du velger å kjøpe dine linser på nett. Husk at feil bruk av kontaktlinser medfører stor risiko for varig skade på dine øyne.

Focus Dailies

30 linser/esken

155

90 linser/esken

421
Høyre ØyeVenstre Øye
Linser pr. eske :
Antall esker:
Styrke:
Basiskurve:
stk. x linser/esken
Legg i handlevogn
  • Rask levering med lager i Norge
  • Gratis frakt uansett hvor mye du kjøper!