Lynrask levering, sendes fra lager i Norge
Garantert lave priser
Trygg e-handel
Daysoft UV 58
Daysoft UV 58 dagslinser, leveringstid er 5-10 virkedager. Følg alltid din optikers instrukser for bruk av Daysoft UV 58 kontaktlinser. Kontaktlinser bestiller du billig og enkelt hos Lensit!
Daysoft UV 58 dagslinser er fra Consol med håndteringsfarge. Linsene leveres i styrker fra -12,5 til +8 med basiskurve 8,6 og diameter 14,2. Leveres i esker på 32 eller 96 linser pr eske. Daysoft UV 58 dagslinser er tynne linser produsert av Filicon 11 2 materiale, som beskytter mot skadelig UV stråling. Daysoft UV 58 dagslinser er linser som skal kastes etter en dags bruk og erstattes med nye linser neste morgen.

Riktig bruk og håndtering av dine kontaktlinser er svært viktig, for at du som linsebruker skal oppnå best mulig syn og en sunn øyehelse i fremtiden. Kontaktlinser er i utgangspunktet et syntetisk fremmedlegeme, som settes inn på øyet og er utsatt for mikroorganismer og belegg som naturlig bygges opp på linseoverflaten. Det er derfor svært viktig å ha omhyggelig håndhygiene. Hender vaskes,skylles og tørkes før håndtering av linsene. God hygiene bidrar til å eliminere bakterier som ellers kan forårsake øyeinfeksjon eller irritasjon i øyet. Følg alltid din optikeres instrukser for bruk og håndtering av linser. Dine øyne og kontaktlinser bør kontrolleres med et intervall på 6 – 12 måneder eller som avtalt med din optiker. Husk at feil bruk av kontaktlinser medfører stor risiko for varig skade på dine øyne.

Daysoft UV 58

32 linser/esken

180

96 linser/esken

380
Høyre ØyeVenstre Øye
Linser pr. eske :
Antall esker:
Styrke:
Basiskurve:
stk. x linser/esken
Legg i handlevogn
  • Rask levering med lager i Norge
  • Gratis frakt uansett hvor mye du kjøper!