Lynrask levering, sendes fra lager i Norge
Garantert lave priser
Trygg e-handel
Dailies AquaComfort Plus
Dailies AquaComfort Plus dagslinser, leveringstid 2-3 virkedager. Rask levering direkte til din postkasse. Følg alltid din optikers instrukser for bruk av Dailies AquaComfort Plus kontaktlinser. Linser på nett kjøper du billig og enkelt hos Lensit!
Dailies AquaComfort Plus dagslinser fra Ciba Vision med håndteringsfarge. Linsene leveres i styrker fra -12 til +6 med basiskurve 8,6 og diameter 14,2. Leveres i esker på 30 eller 90 linser pr eske. Dailies AquaComfort Plus dagslinser har ekstra tynne kanter og er produsert av Nelfilcon A, et materiale som motvirker proteinbelegg på linsene. Dailies AquaComfort linser inneholder også et fuktgivende stoff som frigjøres til øyet og som gjør til at de fleste opplever linsene som svært komfortable i bruk. Dailies AquaComfort Plus dagslinser er linser som skal kastes etter en dags bruk og erstattes med nye linser neste morgen.Det enkle valget!

Dailies Aqua Comfort Plus linser fra Ciba Vision, er en videreutvikling av Dailies All Day Comfort linser som er de mest solgte endagslinser i Norden. Dailies Aqua Comfort endagslinser har tatt i bruk flere nye teknologier, som bidrar til at du opplever følelsen av fuktighet og friskhet selv ved slutten av dagen. HPMC er et smørende stoff som gir komfort fra første stundene. PEG er et fuktgivende stoff som fukter linser dagen lang. PVA er et fuktgivende stoff som aktiveres ved blunking, og gir komfort hele dagen. Bruk linsene en dag, og kast dem. Start neste dag, med et par nye friske og rene Dailies Aqua Comfort Plus linser. Opplev den enkle og komfortable måten å bruke linser på. I tillegg er Dailies Aqua Comfort Plus linser også svært godt egnet, til de som er plaget av sesong allergiRiktig bruk og håndtering av Dailies Aqua Comfort Plus linser.

Riktig bruk og håndtering av dine kontaktlinser er svært viktig, for at du som linsebruker skal oppnå best mulig syn og en sunn øyehelse i fremtiden. Kontaktlinser er i utgangspunktet et syntetisk fremmedlegeme, som settes inn på øyet og er utsatt for mikroorganismer og belegg som naturlig bygges opp på linseoverflaten. Det er derfor svært viktig å ha omhyggelig håndhygiene. Hender vaskes,skylles og tørkes før håndtering av linsene. God hygiene bidrar til å eliminere bakterier som ellers kan forårsake øyeinfeksjon eller irritasjon i øyet. Følg alltid din optikeres instrukser for bruk og håndtering av Dailies Aqua Comfort Plus linser. Dine øyne og kontaktlinser bør kontrolleres med et intervall på 6 – 12 måneder eller som avtalt med din optiker, dette er viktig å ivareta selv om du velger å kjøpe dine linser på nett. Husk at feil bruk av kontaktlinser medfører stor risiko for varig skade på dine øyne.

Dailies AquaComfort Plus

30 linser/esken

170

90 linser/esken

435
Høyre ØyeVenstre Øye
Linser pr. eske :
Antall esker:
Styrke:
Basiskurve:
stk. x linser/esken
Legg i handlevogn
  • Rask levering med lager i Norge
  • Gratis frakt uansett hvor mye du kjøper!