Lynrask levering, sendes fra lager i Norge
Garantert lave priser
Trygg e-handel
1-Day Acuvue TruEye
1-Day Acuvue TruEye dagslinser, leveringstid 2-3 virkedager. Høye styrker og BC 9.0 har leveringstid på 5-7 virkedager. Rask levering direkte til din postkasse. Følg alltid din optikers instrukser for bruk av 1-Day Acuvue TruEye kontaktlinser. Linser på nett kjøper du billig og enkelt hos Lensit!
Acuvue TrueEye dagslinser fra Johnson & Johnson. 1-Day Acuvue TrueEye dagslinser er verdens første dagslinser produsert av silikonhydrogel. Med disse nye linsene har har Johnson & Johnson hevet standaren på dagslinser betydelig. Linser produsert av silikonhydrogel, slipper opptil fem ganger mer oksygen gjennom linsene enn vanlige dagslinser. Det innebærer at linsebruker oppnår enda høyere komfort og økt sikkerhet. I tillegg har 1-Day Acuvue TrueEye dagslinser Hydraclear 1 teknologi som gjør at linsene er ekstra myke og fuktige. 1-Day Acuvue TrueEye dagslinser har høyeste nivå med UV-A+B beskyttelse. Basiskurve er 8,5 og 9,0 med diameter 14,2. Leveres i esker med 30 eller 90 linser pr. eske.Riktig bruk og håndtering av 1-Day Acuvue TruEye dagslinser

Riktig bruk og håndtering av dine kontaktlinser er svært viktig, for at du som linsebruker skal oppnå best mulig syn og en sunn øyehelse i fremtiden. Kontaktlinser er i utgangspunktet et syntetisk fremmedlegeme, som settes inn på øyet og er utsatt for mikroorganismer og belegg som naturlig bygges opp på linseoverflaten. Det er derfor svært viktig å ha omhyggelig håndhygiene. Hender vaskes,skylles og tørkes før håndtering av linsene. God hygiene bidrar til å eliminere bakterier som ellers kan forårsake øyeinfeksjon eller irritasjon i øyet. Følg alltid din optikeres instrukser for bruk og håndtering av 1-Day Acuvue TrueEye linser. Dine øyne og kontaktlinser bør kontrolleres med et intervall på 6 – 12 måneder eller som avtalt med din optiker, dette er viktig å ivareta selv om du velger å kjøpe dine linser på nett. Husk at feil bruk av kontaktlinser medfører stor risiko for varig skade på dine øyne.

1-Day Acuvue TruEye

30 linser/esken

219

90 linser/esken

655
Høyre ØyeVenstre Øye
Linser pr. eske :
Antall esker:
Styrke:
Basiskurve:
stk. x linser/esken
Legg i handlevogn
  • Rask levering med lager i Norge
  • Gratis frakt uansett hvor mye du kjøper!