Lynrask levering, sendes fra lager i Norge
Garantert lave priser
Trygg e-handel
1-Day Acuvue Moist
1-Day Acuvue Moist dagslinser, leveringstid 2-3 virkedager. Rask levering direkte til din postkasse. Følg alltid din optikers instrukser for bruk av 1-Day Acuvue Moist kontaktlinser. Linser på nett kjøper du billig og enkelt hos Lensit!
1-Day Acuvue Moist dagslinser fra Johnson & Johnson med håndteringsfarge. Linsene leveres i styrker fra -12 til +6 med basiskurve 8,5 / 9,0 og diameter 14,2. Leveres i esker på 30 eller 90 linser pr eske. 1-Day Acuvue Moist dagslinser er en videreutvikling av 1-Day Acuvue og passer de som har følsomme øyer og de som har behov for mer fukt. Linsene er produsert av Etafilcon A, et materiale som slipper mer oksygen gjennom linsene og som i tillegg har UV beskyttelse. 1-Day Acuvue Moist er linser som skal kastes etter en dags bruk og erstattes med nye linser neste morgen.

Det enkle valget!
1-Day Acuvue Moist linser fra Johnson & Johnson, er en videreutvikling av 1-Day Acuvue, som var verdens første endagslinser. Ideen med å utforme 1-Day Acuvue linser, var å kunne tilby nye og friske linser hver dag, og at det ikke lengre var nødvendig med rengjøring, desinfisering og oppbevaring av linser. 1- Day Acuvue Moist endagslinser har tatt i bruk Lacreon teknologien, som låser inne en fuktighetsbevarende ingrediens i linsen, og som bidrar til at du opplever følelsen av fuktighet og friskhet selv ved slutten av dagen. 1-Day Acuvue Moist Linser er perfekte for bruk hver dag, og svært enkle å håndtere. Bruk linsene en dag, og kast dem. Start neste dag, med et par nye friske og rene 1- Day Acuvue Moist linser. Opplev den enkle og komfortable måten å bruke linser på. 1-Day Acuvue Moist linser er laget av Etafilcon A, et mykt og fleksibelt hydrogelmateriale, som sikrer deg utmerket komfort og syn. 1-Day Acuvue Moist linser har høy UV blokkering, og tar bort over 70% av UV-A stråler, og 95% av UV-B stråler. Vær imidlertid oppmerksom på at UV blokkerende linser ikke er erstatning for solbriller. Linser dekker kun en del av øyet, og er derfor ikke tilstrekkelig beskyttelse mot UV bestråling. 1-Day Acuvue Moist linser er laget for å korrigere nærsynthet, langsynthet og korrigerer derfor de mest vanlige synsfeil. I tillegg er linsene også svært godt egnet, til de som er plaget av sesong allergi.

Riktig bruk og håndtering av 1-Day Acuvue Moist Linser.
Riktig bruk og håndtering av dine kontaktlinser er svært viktig, for at du som linsebruker skal oppnå best mulig syn og en sunn øyehelse i fremtiden. Kontaktlinser er i utgangspunktet et syntetisk fremmedlegeme, som settes inn på øyet og er utsatt for mikroorganismer og belegg som naturlig bygges opp på linseoverflaten. Det er derfor svært viktig å ha omhyggelig håndhygiene. Hender vaskes,skylles og tørkes før håndtering av linsene. God hygiene bidrar til å eliminere bakterier som ellers kan forårsake øyeinfeksjon eller irritasjon i øyet. Følg alltid din optikeres instrukser for bruk og håndtering av 1-Day Acuvue Moist linser. Dine øyne og kontaktlinser bør kontrolleres med et intervall på 6 – 12 måneder eller som avtalt med din optiker, dette er viktig å ivareta selv om du velger å kjøpe dine linser på nett. Husk at feil bruk av kontaktlinser medfører stor risiko for varig skade på dine øyne.

1-Day Acuvue Moist

30 linser/esken

185

90 linser/esken

485
Høyre ØyeVenstre Øye
Linser pr. eske :
Antall esker:
Styrke:
Basiskurve:
stk. x linser/esken
Legg i handlevogn
  • Rask levering med lager i Norge
  • Gratis frakt uansett hvor mye du kjøper!