Lynrask levering, sendes fra lager i Norge
Garantert lave priser
Trygg e-handel
Air Optix Colors
Air Optix Colors fargede linser, leveringstid er 3-5 virkedager. Rask levering direkte til din postkasse. Følg alltid din optikers instrukser for bruk av Air Optix Colors fargede linser. Kontaktlinser kjøper du billig og enkelt hos Lensit!

Air Optix Colors er laget av et toppmoderne silikonbasert materiale som slipper igjennom fem ganger så mye oksygen som vanlige myke linser. Det her er med andre ord linser som puster fantastisk bra, og risikoen for å lide av irriterte øyne er derfor minimert. Air Optix Colors er utrustet med en teknologi som kalles Aqua Moisture System som sørger for at linsene holder seg fuktige og behagelige, samt gir deg enestående komfort. Med sine eksepsjonelle fuktighetsgivende egenskaper har Air Optix blitt en bestselger.

Air Optix Colors er kontaktlinser som har en unik «tre i en» fargeteknikk for å forbedre hver øyenfarge og gi deg et naturlig vakkert og fantastisk utseende.

Månedslinser kan brukes i opp til en måned. De skal tas ut og rengjøres hver kveld og settes inn igjen neste morgen. Følg alltid din optikers råd for bruk og håndtering.

Air Optix Colors

2 linser/esken

267
Høyre ØyeVenstre Øye
Linser pr. eske :
Antall esker:
Styrke:
Basiskurve:
Ekstra styrke:
Linsevæske:
stk. x linser/esken
Legg i handlevogn
  • Rask levering med lager i Norge
  • Gratis frakt uansett hvor mye du kjøper!